Vivienne Westwood SS12 RTW PFW

Vivienne Westwood on punk-muodin perustajia 70-luvun Englannissa. Siinä on yksi tyylisuuntaus, josta minä tiedän todella vähän. Minulla on mielikuva punnkaresta likaisina kiljua juovina räyhääjinä. Kyseinen liike on varmasti muutakin.

Minulla on sellainen mielikuva, että punkkarimuotiin ainakin sen englantilaisessa versiossa kuuluu risaiset vaatteet, ruutukuosit, raskaat kengät, vahvat meikit – myös mies voi käyttää kajalia. Mutta eikö tämä ole juuri Vivienne Westwoodin alun alkujaan 70-luvulla luoma punk-tyyli olleessaan vielä naimisissa Sex Pistols -yhtyeen managerin McLarenin kanssa?

Noin sukat tuossa oikealla ylhäällä ja alhaalla on hauskan näköiset! 🙂

Gotta say that I like when models are giving a chance to be creative on catwalk. I mean that it’s not just looking pretty. Although I do understand the idea behind the steady image of models on catwalk. They are there to show the clothes. And that is how it goes. I usually at first look of catwalk photos don’t look who is modelling but what the clothes look like. Sure there are some models who are the superstars of their genre and they just stand out.

These could be like festive fashion for punks – evening wear with punk attitude…

Advertisements

1 thought on “Vivienne Westwood SS12 RTW PFW

  1. Pingback: Céline SS12 RTW PFW | H for Helsinki

Comments are closed.